Herschrijven (ook B1-niveau)

Herschrijven (ook B1-niveau)

De tekstschrijvers van Het Nederlands Tekstbureau zijn gespecialiseerd in het herschrijven van Nederlandstalige teksten. Denkt u aan begrijpelijke brieven en prettig leesbare handleidingen. Aan commerciëler ingestelde brochures. En bijvoorbeeld aan logisch opgebouwde persberichten en jaarverslagen. Op deze pagina geven we u graag meer informatie over het herschrijven van teksten.

Klik op de link als u meer over de overige diensten van Het Nederlands Tekstbureau wilt weten.

Tekst herschrijven
Uiteraard beginnen wij een opdracht altijd met een briefing op maat. We willen precies weten welk doel u met de tekst voor ogen heeft en welke doelgroep(en) u wilt aanspreken. Ook bespreken we de schrijfniveaus, waaronder het veelgevraagde B1-niveau. Vervolgens brengen wij voor u een offerte op maat uit. Zodra u deze goedkeurt, kunnen wij vrijwel direct met de opdracht starten. Zoals u van een professioneel tekstbureau mag verwachten, ontvangt u op de afgesproken datum een foutloze tekst met de juiste toon, opbouw en inhoud.

Jarenlange ervaring
Bij Het Nederlands Tekstbureau bent u verzekerd van kwaliteit. Alle tekstschrijvers hebben een strenge selectieprocedure doorlopen én jarenlange ervaring met het schrijven, herschrijven, redigeren en corrigeren van teksten. We hebben in alle sectoren referenties opgebouwd: of het nu gaat om het mkb, een gemeentelijke instelling, een onderwijsorganisatie, zorginstelling of bijvoorbeeld een beursgenoteerd bedrijf. Kijk gerust eens op onze pagina Referenties. Daar vindt u een overzicht met referenties en diverse klanten aan het woord (klik op de bewegende logo's onderin).

Contact opnemen
Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over begrijpelijk schrijven (B1-niveau)? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact op met een tekstschrijver van Het Nederlands Tekstbureau.

  • Teksten herschrijven
  • Alle schrijfniveaus (ook B1)
  • Inhoud en toon in overleg
  • Jarenlange ervaring
  • Gekwalificeerde tekstschrijvers
  • Verzekerd van kwaliteit